+36 92 313 583 info@zegszakkepzo.hu

Vendégtéri szaktechnikus

Bemeneti feltételek: Alapfokú iskolai végzettség

Alkalmassági követelmények: Foglalkozás-egészségügyi alkalmassági vizsgálat szükséges

Pályaalkalmassági vizsgálat: szükséges

Képzési idő: Nappali munkarend

                        4+1 év

                        érettségi ráépülés esetén 2 év

Szakma rövid leírása: A vendégtéri szaktechnikus a vendéglátó egységben a beszerzési-raktározási, termelési, értékesítési tevékenységet végzi, irányítja. Kialakítja annak üzletpolitikáját és marketing stratégiáját, ápolja az üzleti és vendégkapcsolatokat, folyamatosan gondoskodik a megfelelő árukészletről. Megtervezi, vezeti, koordinálja és ellenőrzi a vendéglátó egység működését, amelyek vendéglátóipari szolgáltatásokat nyújtanak. A szakmát azoknak a fiataloknak ajánljuk, akik érdeklődnek a vendéglátás területe, a szervezés és logisztika iránt, valamint szeretnek emberekkel dolgozni. A végzett fiatalok számára nyitva van az út a szakirányú felsőfokú tanulmányok folytatása felé.